top of page

BEAUTY & CARE >> VERZORGING

Nieuw!
ONKOS
Natuurlijke huidverzorging

ONK_SLIDESHOW_2410_7.jpg

Door specifiek in te spelen op de behoeften van de patiënten,

biedt het Onkos-assortiment een echt alternatief op natuurlijke basis.

 

Voortbouwend op de ervaring op farmaceutisch gebied en het succes van hun merk voor gezondheidszorg en cosmetica, heeft het bedrijf Krealikos een reeks behandelingen voor oncologiepatiënten ontwikkeld.

Haar expertise op het gebied van aromatherapie, natuurlijke dermocosmetica en voeding is een onmiskenbare meerwaarde voor mensen met kanker die willen overstappen op andere soorten producten dan de gebruikelijke producten.

 

Gamma

Body Crème: Voedende verzorging op basis van arganolie, muskusroosolie, jojoba met de subtiele geur van oranjebloesem.

Verrijkt met vitamine E, voedt, beschermt en verzacht het de huid op natuurlijke wijze. De unieke formule laat geen vettig gevoel achter, wat het gebruik bijzonder aangenaam maakt. 

 

Flexibele littekencrème: Deze gel-crème op basis van Damascusroos en muskusroosolie verrijkt met vitamine E verzacht, kalmeert en herstelt de beschadigde huid na bestraling en littekens.

 

Vinger & teen stimulerende crème: Deze behandeling wordt toegepast op de toppen  van de vingers en tenen. Het verbetert de gevoeligheid van de door chemotherapie aangetaste ledematen. De combinatie van immortelle, munt en nootmuskaat biedt onmiddellijke verlichting en comfort.

Verkoelende mondspoeling: Dit mondwater verzacht orale ongemakken. Het is samengesteld uit bi-gedistilleerde hydrolaten van laurier, kaneel, oregano, munt en kruidnagel. De formule is verrijkt met zuiveringszout voor een optimale werking. 

Unieke natuurlijke formule zonder alcohol, kleurstoffen of additieven.

 

Deodorant 100% natuurlijk: Deze deodorant zonder aluminium zout is gemaakt van bi-gedistilleerde hydrolaten van tea tree, muskaatsalie en zuiveringszout en werkt zacht en doeltreffend tegen slechte geuren.

 

Post Bestraling Spray: Na een bestralingssessie kalmeert en regenereert deze spray met lavendel, munt en vitamine b5 het bestraalde deel van de huid. 

 

Haar groei Spray: Narduskruid wordt al eeuwenlang door yogi’s gebruikt om de haar- groei te bevorderen. In combinatie met zachte zwarte peper en vitamine b5 bevordert deze ideale formule de haargroei. 

 

Anit-haarverlies Spray: De rozemarijn in de formule spant de haarwortel aan, wat haaruitval vertraagt. vitamine b5, het hoofdbestanddeel van Koninginnebrij, be- vordert de overleving van de wortel en maakt hem sterker voor her- groei. 

Hoofdhuidverzorging

MAKE-UP

CHRISTIAN WENKBRAUWPOEDER

Christian Wenkbrauwpoeder is een revolutionair product dat zorgt voor perfect gevormde wenkbrauwen in slechts enkele seconden. De resultaten van dit product hebben een meer natuurlijke uitstraling dan bijvoorbeeld een wenkbrauwpotlood of tatoeage.

Christian Wenkbrauwpoeder blijft 24 uur zitten en is water- en smudgeproof. Eenvoudig te gebruiken; door de bijgeleverde kwastjes en sjablonen duurt het slechts enkele seconden om de perfecte wenkbrauw te creëren. Doordat de formule zich aan de huid hecht in plaats van aan de haartjes helpt het ook littekens te verbergen.

Nagel- en huidverzorging

HOOFDHUIDVERZORGING

Mediceuticals heeft naast shampoos en conditiner's voor dagelijks gebruik een serie shampoo's geschikt voor de behandeling van haar- en hoofdhuidproblemen en gevoelige huid agv chemotherapie.

 

Erkende farmaceutische formules die klinisch getest en FDA goedgekeurd zijn voor behandelingen in een breed spectrum van diverse hoofdhuid- en haarproblemen.

 

Mediceuticals, Medicated Therapies is een speciale haar- en hoofdhuidverzorging voor mensen met hoofdhuidproblemen. Roos, psoriasis, eczeem en acne kan worden aangepakt met deze serie shampoo's en conditioner's. Het is bijzonder geschikt voor behandeling van een branderige, rode en geïrriteerde huid. Het verzacht, hersteld huid en hoofdhaar ook bij of na een chemotherapie.

BEHANDELING VAN DE HOOFDHUID EN HAAR TIJDENS EN NA DE CHEMOTHERAPIE:

Tijdens de chemobehandeling is een goede behandeling van huid en hoofdhuid heel belangrijk. Het behandelen van de huid met Mediceuticals shampoo (BioClenz, HydroClenz, Folligen of Saturate) in combinatie met Mediceuticals Therapeutic-conditioner kalmeert en hydrateert de droge, trekkerige huid. De mensen die deze conditioner gebruiken ervaren het als heel prettig. Om haargroei na de chemo te stimuleren gebruikt u Mediceuticals Cellagen spray of de Numinox spray, deze spray stimuleert en activeert de haarfollikels

 

Was dagelijks de hoofdhuid met Mediceuticals shampoo: BioClenz, HydroClenz, Folligen of Saturate. Gebruik lauw water. Deze shampoo is mild voor haar en hoofdhuid. Ook geschikt voor geverfd haar.

 

Vervolgens conditioneert u de hoofdhuid met: Therapeutic Huid en haar conditioner.

 

Therapeutic verzacht en kalmeert de hoofdhuid en activeert de doorbloeding. Ontspant en heilzaam tegen jeuk en een droge, strakke, onrustige hoofdhuid. Verdelen op de hoofdhuid en na enige minuten uitspoelen. Mits dun aangebracht hoeft u het niet uit te spoelen.

 

Spray vervolgens over de hoofdhuid: Cellagen of Numinox, haarfollikelstimulator.

 

Stimuleert de doorbloeding va het hoofd en activeert de opname van voedingsstoffen in de haarfollikels. Versterkt de haarfollikel en activeert de haargroei na de chemotherapie.

 

Behandeling: Spray op de hoofdhuid, met de vingertoppen zachtjes verdelen, niet hard masseren. Niet uitspoelen.

 

Let op: na het aanbrengen treedt er een rode gloed op die verdwijnt na circa 20 minuten.

 

Wij helpen je graag verder met al je vragen.

mediceuticals producten.png
medi_model181.jpg
logo mediceuticals.jpeg.jpg

MAKE-UP, NAGEL-
EN
HUIDVERZORGING

Ook je nagels kunnen worden aangetast tijdens chemo, Taxol en aanverwante chemo met taxanen als hoofdbestanddeel veroorzaken de meeste problemen. De bijwerking varieert echter, je nagels kunnen verkleuren, bros en droog worden of juist zacht en slap.

Je nagels goed verzorgen tijdens de behandeling en mechanisch beschermen tegen UV is noodzakelijk.

Om bepaalde ongemakken die de behandelingen met zich meebrengen te voorkomen en te beperken, is het belangrijk om je huid voor, tijdens en na de behandelingen dagelijks te verzorgen.

Omdat jou huid bijzonder broos is en wij willen dat je onze producten met een gerust hart kunt gebruiken, engageert MËME er zich toe om bepaalde ingrediënten te vervangen, rekening houdend met internationale wetenschappelijke inzichten, maar ook met jou risicoperceptie. Al de MÊME producten werden ontwikkeld met een zeer strikt formuleringscharter en het MÊME gamma bevat overwegend ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Omdat jij recht hebt op volledige transparantie en doeltreffende producten, was het voor MÊME van essentieel belang om een klinische studie uit te voeren op de verzorgingsproducten. Bedoeling: jou producten bieden die je uitstekend verdraagt en die écht efficiënt zijn, maar ook en vooral jou dagelijkse levenskwaliteit verbeteren.

MÊME  Een compleet gamma aangepaste verzorgingsproducten voor Patiënten die kankerbehandelingen volgen.

PICC LIJN COVERS

Draag hem overdag en tijdens het slapen over je PICClijn zodat je je beter beschermd voelt. Trek de cover over de arm. Het lumen (slangetje) kan door de opening en vervolgens in de cover zodat hij niet onder de sleeve op de huid van je arm drukt. De bovenkant van de UnderCoverPICC sla je terug over de opening.

Nu kan je dus met een gerust hart gaan sporten, wandelen, fietsen,... kortom doen waar je zin in hebt.

Verkrijgbaar in maten XS, S, M, L en XL en in verschillende kleuren.

Ook douchen kan met een PICClijn, vraag naar de veilige douche cover.

bottom of page