BEAUTY & CARE >> VERZORGING

HUIDVERZORGING

 

Een nieuwe aanpak in huidverzorging, speciaal voor jou!

Ozalys is een merk gecreëerd door vrouwen voor vrouwen getroffen door kanker. Een compleet gamma verzorgingsprodukten voor lichaam en gelaat die alle noden van de huid tijdens chemotherapie en bestraling aanpakken.

Door producten van natuurlijke plantaardige oorsprong laat Ozalys vrouwen toe zich dagelijks te blijven verzorgen. Ze kunnen hun dagelijks ritueel blijven behouden dankzij aangepaste oplossingen rekening houdend met de diverse geneeskundige behandelingen en hun ongewenste nevenwerkingen. Door bewaringsmiddelen te minimaliseren en stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid uit te sluiten zijn deze producten veilig te gebruiken tijdens en na een oncologische behandeling. Hun sterk tot rust brengende werking, hydraterend en beschermend net als het aanbrengen in alle voorzichtigheid maken van je dagelijkse verzorging ook momenten van welzijn en genoegen.

HYDRATERENDE VERZORGING: Hand- en voetcreme, Dag- en nachtcreme, Bodymist, Hoofdhuid melk

HYGIENE: Deodorant, Tandpasta, MondspoelingDouche crème, Shampoo

EAU DE PARFUM

Logo_laboratoireOzalys_couleur_RVB.jpg
image.png
 

MAKE-UP

CHRISTIAN WENKBRAUWPOEDER

Christian Wenkbrauwpoeder is een revolutionair product dat zorgt voor perfect gevormde wenkbrauwen in slechts enkele seconden. De resultaten van dit product hebben een meer natuurlijke uitstraling dan bijvoorbeeld een wenkbrauwpotlood of tatoeage.

Christian Wenkbrauwpoeder blijft 24 uur zitten en is water- en smudgeproof. Eenvoudig te gebruiken; door de bijgeleverde kwastjes en sjablonen duurt het slechts enkele seconden om de perfecte wenkbrauw te creëren. Doordat de formule zich aan de huid hecht in plaats van aan de haartjes helpt het ook littekens te verbergen.

Christian Wenkbrauwpoeder
Christian Wenkbrauwpoeder
press to zoom
Christian Wenkbrauwpoeder
Christian Wenkbrauwpoeder
press to zoom
Christian Wenkbrauwpoeder
Christian Wenkbrauwpoeder
press to zoom
Christian Wenkbrauwpoeder
Christian Wenkbrauwpoeder
press to zoom
Christian Wenkbrauwpoeder
Christian Wenkbrauwpoeder
press to zoom
 

HOOFDHUIDVERZORGING

Mediceuticals heeft naast shampoos en conditiner's voor dagelijks gebruik een serie shampoo's geschikt voor de behandeling van haar- en hoofdhuidproblemen en gevoelige huid agv chemotherapie.

 

Erkende farmaceutische formules die klinisch getest en FDA goedgekeurd zijn voor behandelingen in een breed spectrum van diverse hoofdhuid- en haarproblemen.

 

Mediceuticals, Medicated Therapies is een speciale haar- en hoofdhuidverzorging voor mensen met hoofdhuidproblemen. Roos, psoriasis, eczeem en acne kan worden aangepakt met deze serie shampoo's en conditioner's. Het is bijzonder geschikt voor behandeling van een branderige, rode en geïrriteerde huid. Het verzacht, hersteld huid en hoofdhaar ook bij of na een chemotherapie.

BEHANDELING VAN DE HOOFDHUID EN HAAR TIJDENS EN NA DE CHEMOTHERAPIE:

Tijdens de chemobehandeling is een goede behandeling van huid en hoofdhuid heel belangrijk. Het behandelen van de huid met Mediceuticals shampoo (BioClenz, HydroClenz, Folligen of Saturate) in combinatie met Mediceuticals Therapeutic-conditioner kalmeert en hydrateert de droge, trekkerige huid. De mensen die deze conditioner gebruiken ervaren het als heel prettig. Om haargroei na de chemo te stimuleren gebruikt u Mediceuticals Cellagen spray of de Numinox spray, deze spray stimuleert en activeert de haarfollikels

 

Was dagelijks de hoofdhuid met Mediceuticals shampoo: BioClenz, HydroClenz, Folligen of Saturate. Gebruik lauw water. Deze shampoo is mild voor haar en hoofdhuid. Ook geschikt voor geverfd haar.

 

Vervolgens conditioneert u de hoofdhuid met: Therapeutic Huid en haar conditioner.

 

Therapeutic verzacht en kalmeert de hoofdhuid en activeert de doorbloeding. Ontspant en heilzaam tegen jeuk en een droge, strakke, onrustige hoofdhuid. Verdelen op de hoofdhuid en na enige minuten uitspoelen. Mits dun aangebracht hoeft u het niet uit te spoelen.

 

Spray vervolgens over de hoofdhuid: Cellagen of Numinox, haarfollikelstimulator.

 

Stimuleert de doorbloeding va het hoofd en activeert de opname van voedingsstoffen in de haarfollikels. Versterkt de haarfollikel en activeert de haargroei na de chemotherapie.

 

Behandeling: Spray op de hoofdhuid, met de vingertoppen zachtjes verdelen, niet hard masseren. Niet uitspoelen.

 

Let op: na het aanbrengen treedt er een rode gloed op die verdwijnt na circa 20 minuten.

 

Wij helpen je graag verder met al je vragen.

mediceuticals producten.png
medi_model181.jpg
logo mediceuticals.jpeg.jpg
 

MAKE-UP, NAGEL-
EN
HUIDVERZORGING

Ook je nagels kunnen worden aangetast tijdens chemo, Taxol en aanverwante chemo met taxanen als hoofdbestanddeel veroorzaken de meeste problemen. De bijwerking varieert echter, je nagels kunnen verkleuren, bros en droog worden of juist zacht en slap.

Je nagels goed verzorgen tijdens de behandeling en mechanisch beschermen tegen UV is noodzakelijk.

Om bepaalde ongemakken die de behandelingen met zich meebrengen te voorkomen en te beperken, is het belangrijk om je huid voor, tijdens en na de behandelingen dagelijks te verzorgen.

Omdat jou huid bijzonder broos is en wij willen dat je onze producten met een gerust hart kunt gebruiken, engageert MËME er zich toe om bepaalde ingrediënten te vervangen, rekening houdend met internationale wetenschappelijke inzichten, maar ook met jou risicoperceptie. Al de MÊME producten werden ontwikkeld met een zeer strikt formuleringscharter en het MÊME gamma bevat overwegend ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Omdat jij recht hebt op volledige transparantie en doeltreffende producten, was het voor MÊME van essentieel belang om een klinische studie uit te voeren op de verzorgingsproducten. Bedoeling: jou producten bieden die je uitstekend verdraagt en die écht efficiënt zijn, maar ook en vooral jou dagelijkse levenskwaliteit verbeteren.

Meme pastel nagellak
press to zoom
MÊME
press to zoom
OCTOBRE-ROSE
press to zoom
Shampoo Même 1
press to zoom
Shampoo Même2
press to zoom
Wenkbrauw penceel
press to zoom
Wenkbrauw penceel
press to zoom
1/3

MÊME  Een compleet gamma aangepaste verzorgingsproducten voor Patiënten die kankerbehandelingen volgen.

PICC LIJN COVERS

Draag hem overdag en tijdens het slapen over je PICClijn zodat je je beter beschermd voelt. Trek de cover over de arm. Het lumen (slangetje) kan door de opening en vervolgens in de cover zodat hij niet onder de sleeve op de huid van je arm drukt. De bovenkant van de UnderCoverPICC sla je terug over de opening.

Nu kan je dus met een gerust hart gaan sporten, wandelen, fietsen,... kortom doen waar je zin in hebt.

Verkrijgbaar in maten XS, S, M, L en XL en in verschillende kleuren.

Ook douchen kan met een PICClijn, vraag naar de veilige douche cover.