top of page

HAARVERLIES

Word je haar ontzettend dun?

Krijg je te maken met tijdelijk haarverlies?

Is je haarverlies blijvend door een vorm van alopecia?

Wanneer je last hebt van gedeeltelijk haarverlies of sterk uitgedund haar, kan Altijd Mooi je zowel helpen met haaraanvullingen die perfect in je eigen haar passen, of met ultralichte, comfortabele haarwerken. Beide opties bieden we zowel aan met synthetisch en natuurlijk haar. Ze zien er 100 % realistisch uit, buitenstaanders kunnen ze niet van een eigen kapsel onderscheiden.

 

Dankzij de vooruitstrevende basismaterialen en verfijnde bevestigingstechnieken valt het haar heel natuurlijk alsof het uit je eigen hoofdhuid groeit. Vooraan bevindt er zich een heel fijn, transparant laagje kant waarin het haar ‘onzichtbaar’ wordt geknoopt. Draag je je haar met een zijscheiding of uit je gezicht? Dan kan je dat gewoon blijven doen.

 

Wanneer je kiest voor een haarwerk volgens een persoonlijk ontwerp of uit de huiscollectie van Altijd Mooi, beschik je over een extra troef. Dan kun je kiezen voor een extra laagje kant (lace) waardoor de aanzet van het haar (knoopje), helemaal verdwijnt.

Haarwerken

SPECIAL CARE

Borstkanker, het is een woord dat niemand onberoerd laat.

Het ook een aandoening waarbij de medische wereld grote vooruitgang boekt en de behandelingen succesvol evolueren.

De zorgen over het comfort en het vrouw-zijn tijdens en na de behandeling? Die blijven overweldigend.

Altijd Mooi stelt je gerust en begeleidt je stapsgewijs, zolang je dat wil. Met een begrijpend oor en professioneel advies.

Wat je bij ons vindt?

Slim ontworpen ziekenhuiskleding, slaapmode, homewear en activewear. Alles zorgvuldig geselecteerd met een oog voor pure, zachte materialen en modieuze details.

Ook ingenieus ontworpen lingerie en badmode collecties, vrouwelijk en verleidelijk.

Voor de perfect passende borst-en zwemprothese kan je eveneens bij ons terecht.

Samen met onze gecertificeerde bandagiste, bieden we een persoonlijke service aan.

Collecties

BEAUTY & CARE

Als vrouw gebruik je een dagcrème, zet je je ogen wel eens in de kijker en worden je nagels soms van een kleurtje voorzien.

Kleine verwenmomenten die ook tijdens de chemotherapie, belangrijk blijven.

De huid wordt immers droger en de nagels broos. Wenkbrauwen en wimpers kunnen ook dunner worden of tijdelijk verdwijnen.

Bij Altijd Mooi vind je aangepaste verzorgingslijnen voor de kwetsbare huid en nagels. We staan voor je klaar met massa's tips en advies.

Beauty & Care
bottom of page