top of page

BEAUTY & CARE >> BORSTPROTHESES

BORSTPROTHESES

Iedereen is uniek. Dus de keuze van het soort borstprothese is zeer persoonlijk en absoluut belangrijk. Een perfect aangepaste prothese zorgt voor een figuur in balans en herstelt het zelfvertrouwen. Het aanbod borstprotheses is divers: zelfklevend of niet, aantal lagen siliconen... Onze professionele bandagiste staat je persoonlijk bij tijdens deze belangrijke keuze.

 

Een degelijke borstprothese is heel belangrijk. Daarom werkt Altijd Mooi met een erkende bandagiste.

 

Hoe gaat dit te werk?

Je neemt contact met ons op om een afspraak met de bandagiste in te plannen. Wij noteren uw gegevens, en zullen je een aantal praktische vragen stellen.

 

Wij werken steeds op afspraak, hierdoor kunnen wij professioneel advies geven en je de nodige attesten bezorgen voor de terugbetaling van het ziekenfonds. Een borstprothese wordt volledig betaald door het ziekenfonds. Je hebt recht op je eerste prothese 6 weken na de operatie. Deze prothese wordt het eerste jaar gedragen, nadien is er om de twee jaar een terugbetaling voorzien.

 

Om de terugbetaling met je mutualiteit te kunnen regelen hebben wij altijd een attest nodig van je arts

Anita borstprothese
Anita borstprotheses
Borstprothese Anita
Borstprothese Anita
Borstprothese Anita
Borstprothese Anita
Borstprothese Anita
Borstprothese Anita

PROTHESES VAN ANITA

Anita care maakt de eerste stap gemakkelijker

 

Direct na de operatie worden beha´s en protheses van de fijnste micro- of micromodaalvezel en katoen gebruikt. Deze materialen beschermen de gevoelige huid en kunnen ook tijdens bestralingstherapie gedragen worden.

 

Voor een natuurlijk gevoel: Protheses met Flex-Gap

De unieke technologie van de gepatenteerde Flex-Gap maakt een natuurlijke doorhang en afvlakken bij het liggen gelijk aan de behouden borst.

 

 

Weinig gewicht. Veel comfort:

Comfortprotheses met textiel achterkant van microvezel

Als enige fabrikant wereldwijd produceert Anita care siliconenprotheses met ademende, textiel microvezel achterkant. Dit materiaal onderscheidt zich door zijn uitstekende huidverdraagzaamheid en het design van de prothese maakt een gewichtsreducering tot 25% mogelijk.

PROTHESES VAN AMOENA

Met een uitwendige borstprothese kan je je symmetrie en je lichaamsbeeld al snel na de operatie herstellen. Het statische evenwicht herstellen is een essentiële stap, zowel op psychologisch als fysiek vlak. De prothesen van Amoena zijn ontworpen om het figuur opnieuw in evenwicht te brengen. Heel veel vrouwen kiezen voor deze niet-chirurgische oplossing omdat ze hen een gevoel van welzijn en veiligheid biedt. Niemand kan zien dat je een operatie hebt ondergaan.

 

Uniek comfort

De meeste prothesen van Amoena zijn voorzien van de Comfort+technologie, die de lichaamswarmte absorbeert, opslaat en weer afgeeft en zo de temperatuur onder de prothese regelt en het transpireren helpt tegengaan. Comfort+ bidet je de hele dag lang comfort. Dat is des te belangrijker als je een actief leven leidt, fysiek actief bent of last hebt van opvliegers.

 

Een ‘light’ alternatie

Het schouderbandje van de beha draagt het grootste deel van het gewicht van de prothese die in het hoesje van de beha zit. Vrouwen met een aandoening zoals lymfoedeem, met een weelderige boezem, die aan beide zijden geopereerd zijn of die gewoon het gewicht van hun prothese hinderlijk vinden, hebben een ‘light’ oplossing nodig. Amoena heeft dus prosthesen ontworpen met verschillende opties om te ontlasten.

Borstprothese
Amoena Nipple_Set
Ook na een borstsparende operatie hebben wij een groot aanbod borstprotheses
Borstprothese
Al onze lingerie is voorzien van hoesjes om je borstprothese in te dragen
Contact Borstprothese
Energy Borstprothese
Wist je dat wij ook tawny protheses hebben?
Balance deelprothese
Borstprotheses Amoena
Adapt Air
Multi-Contact Amoena
Borstprothese Amoena
Borstprothese Amoena
Borstprothese Amoena
Borstprothese Amoena
Contactprothese Amoena
Borstprothese Priform Amoena
SPORT Qups
Qups in katoen
SOFT Qups in katoen
Lichtgewicht Qups
ProudBreast Qups
Sport Qup
Qups
Sport Qups
Qups
Qups
Qups
Qups
Qups
AquaWave_zwemprothese.jpg

ZWEMPROTHESE

Transparante lichtgewicht zwemprothese voor sport- en wateractiviteiten.

De golvende vorm onderaan en op de achterzijde, zorgt ervoor dat er een goede lucht- en waterdoorstroming is tijdens uw sportactiviteiten.

Geschikt voor thermale baden; chloor- en zoutwaterbestendig. 

Tot 25% lichter dan vergelijkbare modellen.

Verkrijgbaar in maten 1 tot 14

Een zwemprothese kost €60 en wordt niet terugbetaald door je mutualiteit

NIEUW NIEUW NIEUW

Met  liefde  gemaakt

 

Qups

 

Een nieuw type borstprothese, compleet ontwikkeld vanuit comfort.

Heb jij af en toe ook geen zin om je siliconen prothese te dragen? Dan hebben wij een comfortabel alternatief voor jou. De Qup is een lichtgewicht prothese waar je niet onder zweet en bovendien is ze ook nog eens wasbaar in de machine

De Qup bestaat in alle prothese maten en in diverse kleuren. Zelfs eentje om mee te sporten en zwemmen hebben we.

 

De Qups zijn verkrijgbaar bij Altijd Mooi in Leuven en Zele

bottom of page