top of page

Zomer voetjes

Onze voeten zijn een vaak onbemind deel van ons lichaam, maar ze ondersteunen ons de hele dag en houden ons dag in dag uit op de been. Het is de hoogste tijd om ze te verwennen en voor te bereiden op de terugkeer van je favoriete sandalenStap 1

Hydrateer ze elke dag met het hand-voet serum


Neem elke avond even de tijd om te ontspannen en breng 2-3 pompjes Hand Foot Serum aan op elk van je voeten en masseer het zachtjes in. Het serum helpt om de huid te hydrateren, waardoor deze zacht en soepel blijft, en de massage doet een wereld van goed en vermindert het verschijnen van kleine eeltplekken. Breng geen serum of crème aan tussen de tenen om te voorkomen dat er een vochtige plek ontstaat die de groei van bacteriën kan bevorderen.
Een voet- en handserum met een onberispelijke formule

Ons hand- en voetserum is samengesteld met 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en ontleent zijn effectiviteit aan bewezen, veilige en gezonde actieve ingrediënten, en is vrij van ingrediënten die onderhevig zijn aan twijfel of potentiële hormoonontregelaars. Het is ook vrij van essentiële oliën, die te allergeen zijn voor de kwetsbare en reactieve huid:

  • Biologische Aloë Vera-gel : van nature zeer hydraterend en verfrissend, kalmeert droge en beschadigde handen en voeten en verlicht gevoelens van branderig gevoel en ongemak.

  • Mangoboter : bijzonder rijk (zoals sheaboter), voedt zeer droge handen en beschadigde voeten en herstelt de soepelheid van de huid.

  • Zoete Amandelolie : dankzij de vetzuren herstelt en beschermt Zoete Amandelolie de kwetsbare huid van voeten en handen.

  • AquaxylTM : AquaxylTM, gemaakt van plantaardige suikers, laadt de huid op met water en verzacht zo droge handen en voeten.


Stap 2

Breng één keer per week een masker aan


Eens per week kun je een sterk hydraterend masker voor je voeten creëren met onze behandelingssokken! Trek ze aan en sluit ze bij de enkel om een afgesloten masker te creëren dat de hydraterende kracht van het serum in de sok vertienvoudigt. Houd ze 30 minuten aan je voeten voordat je ze uittrekt en het overtollige serum wegmasseert.

Ideaal om babyvoeten te herstellen en het hand-voet-syndroom te voorkomen of te beperken!
Stap 3

Lak je nagels in een zomers tintje


We verzorgen onze vingernagels net zo goed als onze teennagels! We duwen de nagelriemen terug en vijlen de nagels zodat ze perfect schoon zijn. Daarna kiezen we je favoriete kleur silicium nagellak en voeren we een volledige pedicure uit: een laag Silicium Protective Base, 2 lagen kleur en een laag Top Coat om het af te maken. Onze dekkende nagellakken met silicium versterken je nagels en beschermen ze tegen UV-stralen!

Kom langs bij Altijd Mooi en ontdek het volledige verzorgings gamma.


Comments


bottom of page