top of page

Nieuw! Ocare Pharma

De unieke verzorgingsproducten zorgen voor minder last en meer levenskwaliteit en comfort tijdens en na een oncologische behandeling.


Tijdens en na kankerbehandeling is comfort extra welkom. Ocare Pharma biedt een professioneel antwoord op de noden en wensen van mensen die huid- en haarproblemen ondervinden tijdens en na hun behandeling. Doeltreffende en exclusieve verzorgingsproducten, veilig te gebruiken tijdens een chemotherapie, radiotherapie en immunotherapie. 
C Care: Uw Vertrouwde Partner voor Huidverzorging tijdens Chemotherapie

Bewezen Veilig: C Care is uitgebreid getest en veilig bevonden voor gebruik vóór, tijdens en na chemotherapie.

Verzachtend en Hydraterend: Deze crème heeft een kalmerend effect op de huid, vermindert jeuk en roodheid, en helpt de natuurlijke barrière van de huid te herstellen. Dankzij de plantaardige ingrediënten is C Care zacht en effectief.

I Care: Wereldwijd Uniek in Huidverzorging bij Immunotherapie

Bewezen Veilig: I Care is veilig bevonden voor gebruik tijdens en na een behandeling met immunotherapie. Deze lotion biedt verlichting bij huidproblemen die vaak voorkomen bij deze behandelingen.

Verkoelend en Verzachtend: I Care heeft een jeukstillende, verkoelende en verzachtende werking. Het vermindert huidirritatie, roodheid en droogheid, waardoor uw huid weer comfortabel aanvoelt.

R Care: De Beste Huidverzorging voor Bijwerkingen van Radiotherapie

Bewezen Veilig: R Care is veilig bevonden voor gebruik vóór, tijdens en na een behandeling met radiotherapie. Deze crème is speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen en te herstellen tijdens deze intensieve behandelingen.

Verzachtend en Hydraterend: R Care vermindert jeuk en huidirritatie, en hydrateert de bestraalde huid. Dankzij de bewezen verzachtende werking van Calendula, helpt deze crème uw huid te kalmeren en te genezen.
G Care Zeep: Zachte en Veilige Reiniging voor Oncologische Patiënten

Veilig Gebruik: G Care zeep is veilig te gebruiken in combinatie met alle oncologische therapieën, waaronder chemo-, immuno-, radio- en doelgerichte therapie. Deze pH-neutrale zeep biedt een milde reiniging die de huid voedt en beschermt, en helpt het vochtevenwicht in de huid te behouden.G Care Shampoo: Zachte Verzorging voor Hoofdhuid en Haar tijdens Oncologische Behandelingen

Veilig Gebruik: G Care Shampoo is veilig te gebruiken in combinatie met alle oncologische therapieën, waaronder chemo-, immuno-, radio- en doelgerichte therapie. Deze milde shampoo reinigt en verzorgt zowel de hoofdhuid als het haar, en vermindert droogte en jeuk.
ONTWIKKELD DOOR BELGISCHE SPECIALISTEN IN SAMENSPRAAK MET PATIËNTEN


Kom langs bij Altijd Mooi Antwerpen, Leuven en Brussel

en ontdek het volledige verzorgings gamma.


Vraag naar een GRATIS staal!

Comments


bottom of page