top of page

Laat je ogen stralen met Même

Eindelijk is hij er, de mascara van Même! De perfecte mascara om korte wimpers te accentueren en verzwakte wimpers te verzorgen


De mascara is een waardevolle bondgenoot om vermoeide gezichten een boost te geven en je gezichtsuitdrukking te verhelderen. Het is een essentiële aanvulling aan je dagelijkse make-up. Het wordt zelfs nog waardevoller tijdens een chemotherapie wanneer de wimpers zwakker worden en zelfs kunnen uitvallen. We hebben de ideale mascara ontworpen om je uitdrukking te verbeteren met respect voor je huid, ogen en kwetsbare wimpers:

 • Met zijn hoge tolerantie is het geschikt voor verzwakte of terug groeiende wimpers (tijdens of na een chemotherapie) en is het ook perfect voor gevoelige ogen en contactdragers.

 • Het ultranauwkeurige borsteltje met zachte borstelharen van verschillende lengte bereikt zelfs de kortste en dunste wimpers en geeft ze vollere rondingen en lengte.

 • De zwartbruine kleur maakt je blik sterker zonder dat deze er hard uitziet en geeft deze een volledig natuurlijke uitstraling.

 • De zachte textuur is gemakkelijk aan te brengen en te manipuleren en biedt een lange houdbaarheid en gemakkelijke verwijdering.


Simpel gezegd is de mascara een ideale aanvulling op je make-up, verbetert je gezichtsuitdrukking en verzorgt tegelijkertijd verzwakte wimpers en kwetsbare ogen. Rond je make-uproutine af met het oogpotlood voor nog meer intensiteit: een prachtige look met ree-ogen gegarandeerd!


98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong


Een echte oogverzorgingsformule voor verzwakte wimpers!

De mascara is parfum- en siliconenvrij en heeft een conserveringssysteem dat is aangepast aan de meest gevoelige ogen. Met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en een veganistische formule die geschikt is voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven , biedt het echte verzorging aan uw wimpers en accentueert het uw ogen:

 • Biologische saffloerolie : rijk aan vetzuren (omega 6 en 9) en antioxidanten, voedt en beschermt de haartjes en haarzakjes en bevordert zo de haargroei.

 • Een mix van natuurlijke wassen (carnauba, zonnebloem en olijf) die een ondoordringbare laag rond de wimpers creëren om ze te omhullen, water in de haartjes vast te houden en hun uitdroging te beperken.

 • Minerale pigmenten voor optimale tolerantie.Doel

Verzwakte, broze of opnieuw groeiende wimpers, gevoelige ogen en oogcontouren

Efficiëntie

 • Hoge tolerantie

 • Zwartbruine kleur om uw uitdrukking te intensiveren zonder deze hard te laten lijken

 • Zachte, nauwkeurige borstel die alle soorten lange en korte wimpers bereikt en verlengt zonder klontjes te veroorzakenHet boosterserum voor wimpers en mascara: een winnende combinatie voor langere, sterkere wimpersBreng op uw schone wimpers het boosterserum voor wimpers en wenkbrauwen aan vanaf de basis van uw wimpers tot aan de punten, met behulp van het borsteltje. Laat het even drogen voordat je je mascara aanbrengt:

Plaats het borsteltje aan de basis van je wimpers en strek je wimpers vervolgens met kleine zigzagbewegingen naar boven met het borsteltje, zodat je al je wimpers bereikt. Ga een paar keer over je wimpers om de intensiteit te personaliseren totdat je de gewenste look hebt bereikt!

Het serum zal dus de lengte en het volume van je wimpers vergroten voordat je de mascara aanbrengt, zonder de stevigheid ervan te beïnvloeden.En er is meer!

Een oogpotlood geschikt voor gevoelige ogen

Het oogpotlood is dermatologisch en oftalmologisch getest, met uitstekende resultaten:


Ideaal om uw expressie te versterken en meer diepte te geven, het oogpotlood maakt deel uit van de essentiële items in uw make-up tasje. Het MÊME oogpotlood is ontworpen om gevoelige ogen te accentueren en is perfect om mensen die voor het eerst make-up dragen te helpen deze snel en gemakkelijk aan te brengen!


 • Zwartbruine kleur om uw expressie te versterken zonder dat deze er hard uitziet

 • Een romige textuur en warm pigment dat moeiteloos over je oogleden glijdt 

 • Een automatisch oogpotlood dat niet hoeft te worden geslepen, voor een superzachte toepassing die uw ogen niet irriteert

 • Een potloodslijper die de punt verfijnt voor dunnere, nauwkeurigere lijnen

 • Een blendingkwast om de lijn te vervagen, waardoor je een natuurlijker resultaat en rokerig effect krijgt


Hoe breng je het oogpotlood aan?

Trek een lijn aan de basis van uw wimpers om je uitdrukking te benadrukken, waarbij je de vorm en lengte van de lijn aanpast aan de natuurlijke vorm van je oog om je uitdrukking krachtiger te maken. Rond uw oogmake-uproutine af met de bijpassende mascara om je gezichtsuitdrukking nog intenser te maken!


90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong voor een oogpotlood met hoge tolerantie
Het oogpotlood is parfum- en siliconenvrij en heeft een conserveringssysteem dat is aangepast aan de meest gevoelige ogen. Het is met name geschikt voor gebruik tijdens en na chemotherapie of bij eczeem rond de ogen. Het is ook veganistisch en geschikt voor zwangere of vrouwen die borstvoeding geven omdat 90% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn, inclusief de waardevolle actieve ingrediënten:

 • Karitéboter, jojoba en kokosolie vanwege hun verzachtende eigenschappen: ze voeden de huid

 • Candelilla- en carnaubawas helpen het weefsel water vast te houden en dragen ertoe bij dat het potlood een romige en comfortabele textuur krijgt

 • Minerale pigmenten voor optimale tolerantie


Kom langs bij Altijd Mooi en ontdek het volledige verzorgings gamma.


Comments


bottom of page