top of page

De voordelen van Handmassage

Dit was Feelgood Challenge 40:


Onze samenleving hecht weinig belang aan ons lichaam haar behoeften. Maar meer dan ooit wordt in deze roerige tijden de behoefte om (opnieuw) in contact te komen met sterke gevoeld. Ontspanning en massage zijn eenvoudige en effectieve hulpmiddelen om stress te bestrijden, gifstoffen te verwijderen, spanning af te voeren, de kwaliteit van de slaap en de concentratie te verbeteren.

“Het belang van aanraking gaat veel verder dan alleen mechanisch contact”


Dit geldt zowel voor volwassenen als voor kinderen. De informatie die vibrerend wordt uitgewisseld is erg belangrijk. Door aanraking kunnen we natuurlijk liefde overbrengen, maar ook geruststellen, ondersteunen, voorkomen, kalmeren, spanning verlichten, zelfvertrouwen ontwikkelen, het immuunsysteem stimuleren, pijn kalmeren, een brandwond of spierontspanning bevorderen. De hand die op één schouder rust, stelt gerust en troost. Zo kan een hand op de hand van een patiënt haar kalmeren en haar hoop geven. »

(Doctor Dib in fysieke, mentale en emotionele zelfgenezing) 

Ik nodig je uit om massagetechnieken te ontdekken die speciaal zijn ontworpen om te worden beoefend in familie, koppels, met kinderen ... 

Vandaag: handmassage, ontspanning gegarandeerd! Maak het uzelf gemakkelijk rond een handdoek, een beetje vochtinbrengende crème ...  adem in ... adem uit ... geniet ervan! 😉Deze Feelgood-uitdaging werd je aangeboden door Nathalie Deleu


Uw levenskwaliteit verbeteren

Mijn passie voor massage is ontstaan ​​uit mijn verlangen om moeder te worden. Opgeleid in Shiatsu, Shantala massage en Amma technieken, heb ik ontspanningsruimtes gecreëerd in bedrijven en scholen waar ik nog regelmatig ontspannings- en massageworkshops geef.

Ondersteuning na kanker


Toen mijn moeder in 2005 eierstokkanker kreeg, waren de massages en behandelingen die ik haar gaf een echte troost. Daarna specialiseerde ik me in de begeleiding van ernstig zieke kinderen en volwassenen door middel van massagetherapie gegeven door de vzw MMPT en Arborescence Québec. Ik werkte met het Pediatric Interface-team van Clinique Saint-Luc en met het Globulhome-team van het Kinderziekenhuis (Huderf). Sinds eind 2019 ben ik samen met oprichtster Cécile Van Parijs medevoorzitter van de vzw Oncobulle. De vereniging voert bewustmakingscampagnes om de kwaliteit van leven van mensen die getroffen zijn door kanker te verbeteren en ontwikkelt een netwerk van multidisciplinaire zorgruimten die gespecialiseerd zijn in ondersteuning na kanker. De expertise en knowhow van de beoefenaars zijn gecertificeerd door het label.
Ik ontvang je graag in mijn praktijk in Ukkel waar ik Oncobulle gelabelde behandelingen aanbied (massagetherapie, beeldcoaching en medisch pedicure). Ik kom ook bij jouw thuis als je je moeilijk kunt verplaatsen. Ik hoop je te ontmoeten.


Nathalie Deleu

0476 821 944

natdeleu@hotmail.com

https://www.nathaliedoncobulle.com/コメント


bottom of page