Feelgood challenge 32: Jij als mens bent één brok energie.

Ooit geboren als "een wolk van een baby" ben je nu volwassenen en nog steeds "een wolk van een mens", een wolk vol energie, energie die alle kleuren van de regenboog bevat, een mooie, zachte, liefdevolle wolk, een krachtige, beschermende wolk, een wolk die er altijd is, die je constant kan aanvullen met mooie, zuivere, liefdevolle energie als je er maar voldoende aandacht en tijd voor vrij maakt.

Als jij je armen volledig zijwaarts strekt kom je tot aan de rand van je wolk/energieveld. Eigenlijk zit jij in een cocoon van energie, een cocoon van stralend licht.

Als je dieper gaat kijken zie je dat de wolk uit piepkleine deeltjes/"bolletjes" bestaat. Die bolletjes trillen constant, bewegen traag of snel, wrijven tegen elkaar, botsen en zo komt er energie vrij, energie die gaat stralen.

Als je weet dat alles uit energie bestaat krijg je een heel andere kijk op jouw bestaan.

Drinken is energie.

De aarde is energie.

De lucht is energie.

Gedachten zijn energie.

Spreken is energie.

De zon is energie.

Voeding is energie.

Je kleding is energie.

Muziek is energie ...


Wil jij een zuiver, krachtig, energievol veld rondom jou?

Dan is dit de challenge:


Word wakker, wees dankbaar voor deze nieuwe dag, ga naar het toilet en drink nadien een glas zuiver water.

Uitleg:

Spontaan wakker worden geeft je het meeste energie.

Met positieve gedachten je dag starten geeft je energie.

Naar het toilet gaan ... loslaten, afvalstoffen uitscheiden geeft je energie.

Drink uit een glas en vermijd plastiek. Plastiek bevat stofjes die je lichaam belasten en dus energie vragen om uitgescheiden te worden, energie die jij nodig hebt om te herstellen en aan te sterken.Ga op blote voeten in het gras stappen.

Uitleg:

Op blote voeten maak je contact met de aarde, geef jij energie af aan de aarde én neem je nieuwe, zuivere aarde energie op. Jij en de aarde werken samen zodat jij weer stevig met beide voeten op de grond staat!

Wees dankbaar voor deze samenwerking, uitwisseling.


Terwijl je rondstapt adem je via je neus in en via je mond uit.

Adem in gedachte de zuivere lucht in naar je zieke, pijnlijke plek en laat ziekte en pijn mee uitstromen bij je uitademing.


Uitleg:

In je neus zitten trilharen die de ingeademde lucht zuiveren en opwarmen.

Via het neusslijmvlies worden indringers zoals virussen, bacteriën en andere gifstoffen gedetecteerd waardoor je immuunsysteem gaat werken. Het slaat de informatie van de indringers op om een volgende keer als ze binnen komen snel te reageren. Nadien slaat het alarm zodat je juiste immuuncellen aan de slag kunnen om de indringers/gifstoffen op te ruimen, te verwijderen uit je lichaam.

Je longen nemen de zuurstof uit de lucht op en geven C02 (koolstofdioxide, een afvalproduct) af.

Kankercellen leven graag in een zuurstofARM milieu dus door te bewegen krijg je meer zuurstof binnen, maak je het de kankercellen moeilijk en gaan ze dood.


Tijdens je wandeling kan je enkele rondjes lopen terwijl je positieve, helende gedachten uitstuurt naar de zieke, pijnlijke plek.

Nadien kan je luidop je gedachten gaan uitspreken.

Uitleg:

Gedachten zijn energie, energie die je uitzendt, energie die je kracht geeft. Gebruik deze positieve gedachten om jezelf te helen.

Luidop praten doet wonderen. Energie gaat stromen, het oude komt naar buiten en maakt plaats voor het nieuwe.

Uit jezelf, spreek je gedachten uit, breng ze naar buiten.

Doe je dat niet dan blijft dat wat je wil zeggen zitten IN jou. De brok wordt steeds groter, het gaat zwaar wegen, aan je vreten, je krijgt klachten en wordt ziek.


Op het einde van je blote voeten wandeling sta je stil, ga je met gesloten ogen naar de ochtendzon "kijken".

Uitleg:

Elke dag opnieuw is ze daar voor jou! De zon, ze geeft je een gelukkig, blij, warm gevoel. Neem ze in je op.

Via gedachtenkracht kan je de zon in en uitademen ... naar je zieke, pijnlijke plek. De zon helpt je om te zuiveren en te helen. Daglicht heb je nodig om cortisol (stresshormoon) aan te maken.

Zonnestralen helpen om je vitamine D actief te maken.

De zon geeft warmte waardoor het lymfevocht bet