22/01/2019

Please reload

Recente Posts

Lingerieshow voor en door vrouwen

15/03/2017

1/3
Please reload

In de kijker

Altijd Mooi, ook als het moeilijk is

Altijd mooi...  dat wil elke vrouw kunnen zijn, ook wanneer ze een periode van ziekte in haar leven doormaakt. Hiervan overtuigd richtten 4 vrouwen Altijd Mooi op. Ik sprak er eerst over met Ingrid Berckmoes en bezocht daarna hun stand en modeshow op de Goed Gevoel Ladies Fair in Gent. 

 

In 2011 sloegen de vier dames de handen in elkaar en lanceerden Altijd Mooi.  Ze kenden allemaal iemand in hun vrienden- en familiekring die kanker had en beseften hoe belangrijk het is om ook in zo'n moeilijke periode mooi te kunnen zijn. Van opleiding kapster, haarwerkster en grafisch vormgeefster vestigden ze elk hun winkel waar vrouwen terecht kunnen voor ALLE producten die je nodig hebt voor, tijdens en na een kankerbehandeling. Het gaat hierbij om lingerie, badmode, comfortabele kleding, haarwerken en turbans. Intussen kwam er nog een vijfde winkel bij en vind je Altijd Mooi in Zele, Leuven, Brasschaat, Ukkel en Woluwe.