top of page

vr 10 jun.

|

Gent

Beautiful Day infodag

Heb jij juist de diagnose borstkanker te horen gekregen? Ben je in behandeling of is je behandeling net beëindigd en worstel je met vragen? Dan is * It's a beautiful day * iets voor jou!

Beautiful Day infodag

Tijd en locatie

10 jun. 2022 13:30 – 17:30

Gent, Zebrastraat 22, 9000 Gent, België

Over het evenement

Op 10 mei organiseren we onze derde editie reeds van deze boeiende maar vooral ook heel toegankelijke infodag voor patiënten en iedereen die hen in hun ziekte ondersteunt.

Wetenschap maar ook emotionele aspecten staan opnieuw centraal.

Tijdens het medische luik in de voormiddag kom je meer te weten omtrent pathologie en de soorten borstkanker, radiotherapie en behandeling, borstreconstructie en de nieuwste technieken en genetica en erfelijke belasting. Artsen die bijzonder onderlegd zijn in deze onderwerpen vertellen jullie er graag meer over.

In de namiddag komen emotionele aspecten aan bod en hebben we het deze editie vooral omtrent het gezin en familiale aspecten. Wat is de impact van borstkanker op het gezin en vooral ook de kinderen? Hoe gaan zij om met die ziekte en angst die ermee gepaard gaat en hoe dit gemakkelijker bespreekbaar maken?

Céline Broeckaert en Marjan Meganck breken het ijs en brengen het warme en ontroerend stuk 'Het is een ander jaar', gevolgd door een interactieve sessie begeleid door een professionele zorgverstrekker.

Ook #rentree zal aanwezig zijn om jullie over hun activiteiten en begeleiding inzake werkhervatting te vertellen en bij Tutti Passi kunnen jullie terecht voor alles wat met intimiteit en seksualiteit heeft te maken.

We ontmoeten jullie heel graag op 10 mei. Om jullie te laten voelen ook dat er heel wat personen en organisaties klaar staan om jullie te helpen doorheen het traject van ziekte en behandeling, waaronder ook Beautiful After Breast Cancer 

Be there!

Meer info omtrent het programma, de sprekers en inschrijving via http://beautifulabc.com/.../05/it-s-a-beautiful-day-2019

Deel dit evenement

bottom of page