voel je


Vrouw

scroll

Voel je vrouw,
ook al brengt ziekte twijfel...

... je hoeft je vrouwelijkheid niet op te geven.

De statistieken spreken voor zich : Voor elke 3 vrouwen wordt 1 vrouw op een bepaald moment in haar leven met kanker geconfronteerd. Voor 1 vrouw op 8 blijkt dit borstkanker te zijn, een harde diagnose. ‘Altijd Mooi’ is er op dat moment voor u met een luisterend oor, professionele raad en met de beste oplossing om de bijwerkingen en de gevolgen van de voorgeschreven therapie op te vangen.

Na een warm onthaal bespreken we samen hoe u zich zowel tijdens als na de ziekte als ‘uzelf’ kan voelen.We staan ook garant voor specifieke diensten zoals het aanmeten van borstprotheses.

Alles wat u nu nodig heeft zoals pruiken, sjaaltjes, hoofdbescherming, aangepaste lingerie, prothese badmode of sport protheses kan u bij ons vinden. We besteden ook aandacht aan special care zoals gespecialiseerde make-up, huidverzorging en geven graag alle mogelijke tips mee.

‘Altijd Mooi’ is ontstaan uit een krachtig initiatief van vijf vrouwen die hun expertise in haar- en huidverzorging of als kleurenconsulente hebben gebundeld om andere vrouwen tijdens die intense periode in hun leven, altijd mooi te laten voelen.

Voel je vrouw

Ook al brengt ziekte twijfel, je hoeft je vrouwelijkheid niet op te geven

Lees ons minimag

Geregeld brengen wij een leuke minimag uit, met extra aandacht voor seizoensmode, leuke tips en veel meer

Wil je de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen? Aarzel niet je in te schrijven op onze nieuwsbrief

inschrijven

Persoonlijk

Altijd mooi is door vrouwen, voor vrouwen. We begeleiden vrouwen op een hartelijke en menselijke manier.